Rüyada küçük yılan tutmak

Rüyada küçük yılan tutmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada küçük yılan tutmak gördüyseniz:

  • Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada küçük yılan tutmak terfi edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğun elini tutmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada küçük kızın elini tutmak kazalara ve belalara yakın duracağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada küçük balık tutmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada küçük büyük yılan görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yılan beslemek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük beyaz yılan görmek beddua ve ah alacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments