Rüyada bir sürü küçük yılan görmek

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek karşılıksız bırakmayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada bir sürü küçük yılan gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada küçük sinek sürüsü görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işarettir.

Rüyada bir sürü küçük örümcek görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına tabir olunur.

Rüyada sürü halinde yılan görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde bir sürü yılan görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments