Rüyada yatak odasında su görmek

Rüyada yatak odasında su görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sabrını zorlayacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, zenginliğinin süreceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasında su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada yatak odasında su görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada yatak odasını su basmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odasında solucan görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe yatak odası görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi yatak odası görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak odası görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yatak odaları görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, eve kapanacağına delalettir.

Rüyada yatak odası değiştirmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments