Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek bazı sırların açığa çıkacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı büyücü kadın gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Rüyada büyücü kadın görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada büyücü hoca görmek kendisini yıpratacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyücü erkek görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bedenen büyümek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hep dua edeceğine inanılır.

Rüyada falcı büyücü görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada büyücüye gitmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Rüyada karnı büyümek her hayalini de gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments