Rüyada büyücüye gitmek

Rüyada büyücüye gitmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyücüye gitmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada büyücüye gitmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada büyücü öldürmek umduğunu bulamayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulur.

Rüyada kendini büyücü olarak görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada büyücü olmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bedenen büyümek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yüklü siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücüye fal baktırmak huzurlu günler görüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri büyümek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments