Rüyada karnı büyümek

Rüyada karnı büyümek insanların takdirini kazanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işinden ve parasından olacağına, terslik yaşayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, ünleneceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnı büyümek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikir veya görüşlerinizi daha önce açıklayamadıysanız, tekrar denemek çok fazla faydalı olmayabilir.

Rüyada karnı büyümek dini bütün bir eşe sahip olacağına, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalettir.

Rüyada büyücü hoca görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada bedenen büyümek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücüye fal baktırmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada büyücü kadın görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyücü erkek görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments