Rüyada yaşlı kadınla tartışmak

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi alanda da akılcı olmalısınız.

Rüyada yaşlı bir kadınla tartışmak yalnız hissetmeye, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi kadınla tartışmak düşünmeden hareket edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla tartışmak geri plana düşeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadınla tartışmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla tartışmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadınla tartışmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments