Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kafasının karışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadının evine gitmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek mutlu olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının evine gitmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek planların aksayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadının düştüğünü görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments