Rüyada koyu yeşil duvar görmek

Rüyada koyu yeşil duvar görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada koyu yeşil duvar gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Rüyada koyu yeşil duvar görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada koyu yeşil deniz görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada koyu yeşil halı görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada koyu yeşil yılan görmek rahatının kaçacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada koyu yeşil görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil göl görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments