Rüyada yarasa öldürmek

Rüyada yarasa öldürmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarasa öldürmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada yarasa öldürmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yarasa görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada mor yarasa görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş yarasa görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada yarasa görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulur.

Rüyada kahverengi yarasa görmek mutluluk ve saadete, geleceğe dair planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada küçük yarasa görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments