Rüyada mor yarasa görmek

Rüyada mor yarasa görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Rüyada mor yarasa gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada mor yarasa görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde yarasa görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yarasa görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet eder.

Rüyada fare ve yarasa görmek doğru işler yapacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işarettir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Rüyada gündüz yarasa görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş yarasa görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments