Rüyada kahverengi yarasa görmek

Rüyada kahverengi yarasa görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hatalı yollara gireceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisine kızacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, içinin huzurla dolacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kahverengi yarasa gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada kahverengi yarasa görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Rüyada beyaz yarasa görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına delalettir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak yapacağı o işi onaylamayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz yarasa görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada yarasa öldürmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil yarasa görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara yarasa görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, bununla yüceleceğine işaret eder.

Rüyada siyah yarasa görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments