Rüyada yanmış yağ görmek

Rüyada yanmış yağ görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yanmış yağ gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada yanmış yağ görmek aylık gelirinin artacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken yürümek mutlu bir insan olunacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halıya yağ dökmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına alamet eder.

Rüyada yağ çıkarmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının yağlandığını görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yağlı yufka yemek büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe yağ koymak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments