Rüyada halıya yağ dökmek

Rüyada halıya yağ dökmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerinin karışacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada halıya yağ dökmek gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Rüyada halıya yağ dökmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağ dökmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada salataya yağ dökmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine yağ dökmek zamandan da kar edeceğine, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada kızgın yağ dökmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Rüyada üstüne yağ dökmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere yağ dökmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıya yağ döküldüğünü görmek evindeki huzurun bozulacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments