Rüyada yağ çıkarmak

Rüyada yağ çıkarmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, bahtının güzelleşeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalettir.

Rüyada yağ çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada yağ çıkarmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada katı yağ görmek çok sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne yağ görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada yağlı el görmek kısmetlerinden olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağa ekmek banmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada madeni yağ görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçının yağlı olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments