Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, dolandırılacağına inanılır.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek eşlerin muhabbetinin artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada ekmeğe bal sürmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments