Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kişinin şansının artacağına inanılır.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments