Rüyada yanlışlıkla oruç yemek

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kasasının daha çok para dolacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments