Rüyada yanlışlıkla saç kesmek

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına işaret eder.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla hayvan öldürmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments