Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek müjdeli haberle geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, bazı kayıplar olabileceğine delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek kalbini tekrar hayata açacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla birini öldürmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada kediyi yanlışlıkla öldürmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments