Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek çıkış yolları bulacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments