Rüyada yanakta yara görmek

Rüyada yanakta yara görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, borçlarının kalmayacağına, şifa edineceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Rüyada yanakta yara gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yanakta yara görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada tek yanaktan öpmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanaktan öptürmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanağına allık sürmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada eşini yanağından öpmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanakta göz görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek başarılarının devam edeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments