Rüyada yanaklarını kırmızı görmek

Rüyada yanaklarını kırmızı görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yanaklarını kırmızı gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada yanaklarını kırmızı görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı yanak görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı yanaklı bebek görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yanakları kırmızı görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanaktan ısırılmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada birini yanağından öptüğünü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments