Rüyada birini yanağından öptüğünü görmek

Rüyada birini yanağından öptüğünü görmek hayatının düzene gireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet eder.

Rüyada birini yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını yanağından öpmek helal lokma yiyeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanak ısırmak içini açmaya karar vereceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalet eder.

Rüyada yanakta öpmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bahtın açık olmasına alamet eder.

Rüyada başkası tarafından yanaktan öpülmek mali krize gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments