Rüyada kırmızı yanak görmek

Rüyada kırmızı yanak görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna delalettir.

Rüyada kırmızı yanak gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada kırmızı yanak görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanakları kırmızı görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına tabir olunur.

Rüyada yanaklarını kırmızı görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı yanaklı bebek görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek başarılarının sürekli olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada al yanak görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanağına dokunmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments