Rüyada yanağını şiş görmek

Rüyada yanağını şiş görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sermayesinin çoğalacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada yanağını şiş gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek üzüntülerin son bulacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada şişmiş yanak görmek ortamın bir hayli gerileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanakta şişlik görmek geçimin kolaylaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına delalettir.

Rüyada şiş yanak görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Rüyada yanağını şiş görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yanağının okşandığını görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada yanağından makas almak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments