Rüyada yanağından makas almak

Rüyada yanağından makas almak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada yanağından makas almak gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada yanaktan makas almak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada yanağından makas almak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Rüyada iğne ve makas görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını makasla kesmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla yaralanmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret eder.

Rüyada makasla kaş kesmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Rüyada makas aldığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments