Rüyada yanağından öpmek

Rüyada yanağından öpmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Rüyada yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek tatsız sözlerin de unutulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanaktan öpmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yanakta öpmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği yanağından öpmek dünya malı edineceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments