Rüyada bacaya su dökmek

Rüyada bacaya su dökmek önünü açacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kötü kişilere yakın olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaya su dökmek gördüyseniz:

  • Hazır fırsatlar mevcutken, işleri hızlandıracak daha kısa yollar aramanızda fayda var.

Rüyada bacaya su dökmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacada kurum görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bacadan atlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, adından konuşulur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacadan duman çıkmak ömrü boyunca mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baca borusu görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada baca deliği görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalettir.

Rüyada baca yapmak sorunlarının da son bulacağına, çocuklar gibi şen olacağına yorulur.

Rüyada bacadan girmek adeta sinirden küplere bineceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments