Rüyada baca borusu görmek

Rüyada baca borusu görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, bereketli işlere gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada baca borusu gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Rüyada baca borusu görmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada bacada kurum görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulur.

Rüyada bacadan kurum temizlemek büyük sıkıntılar çekeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret eder.

Rüyada baca açmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada baca yıkıldığını görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bacadan çıkmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine inanılır.

Rüyada bacadan atlamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret eder.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek kısmetinin artacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments