Rüyada baca deliği görmek

Rüyada baca deliği görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, esenliği bulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kötü haberler alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baca deliği gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Rüyada baca deliği görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada baca yaptığını görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına tabir olunur.

Rüyada baca kurumu görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada peri bacaları görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada peri bacası görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan baca görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret eder.

Rüyada bacadan çıkmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bacası tüten ev görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments