Rüyada bacadan atlamak

Rüyada bacadan atlamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacadan atlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada bacadan atlamak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada baca yıkmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, borç ödemeye rivayet etmektedir.

Rüyada bacada ateş görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Rüyada bacadan kurum temizlemek kara ve yaslı günler geçireceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada büyük baca görmek iftiraya maruz kalınacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada peri bacalarını görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca dumanı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baca sıvamak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments