Rüyada baca yapmak

Rüyada baca yapmak elinin darlık görmeyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sorunlarının da çözüleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, endişelerinin son bulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada baca yapmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada baca yapmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada bacadan kurum temizlemek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada baca görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baca yanması görmek yeni hobiler edinileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca dumanı görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baca tutuşması görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada baca tamir etmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalettir.

Rüyada soba bacası temizlemek moralini ve neşesini kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments