Rüyada yakınlarını hasta görmek

Rüyada yakınlarını hasta görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yakınlarını hasta gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınlarını hasta görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta olan yakınını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments