Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek kazancının iki kat artacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada yakın birinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak mutluluğunu çoğaltacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir yakının hastalandığını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine inanılır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hatalarını fark edeceğine alamet eder.

Rüyada yakın birini hasta görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments