Rüyada bi yakınını hasta görmek

Rüyada bi yakınını hasta görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hasta gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada hasta yakınını iyi görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak alim insanlardan sayılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakının hastalandığını görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, makamını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir yakının hastalandığını görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta yakınının öldüğünü görmek istemediği halde borçlanacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments