Rüyada yakınını hamile görmek

Rüyada yakınını hamile görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını hamile gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kurulu düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada yakınından birini hamile görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını hamile görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek daima önüne bakacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile yakınını görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bir yakını hamile görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birini hamile görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments