Rüyada yakının hamile olduğunu görmek

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yolunda devam edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yakının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada yakın birini hamile görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Rüyada yakınını hamile görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, maddi konularda kayıplar olacağına işaret eder.

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments