Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek bir işe soyunacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada yakının öldüğünü öğrenmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek şükredeceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments