Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşını hasta gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, günahtan temizlenmeye rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir yakınını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek karamsar olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek hatalı yollara sapılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına inanılır.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments