Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada bir yakının hasta görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını hasta görmek düzeninin yıkılmayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakını hasta görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınlarını hasta görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olan yakınını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek bahtın açılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments