Rüyada yakının hasta olduğunu görmek

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, ele geçen parada artış olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dinamik olacağına alamet eder.

Rüyada yakınınızı hasta görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada yakın birini hasta görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Rüyada yakınlarını hasta görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını hasta görmek malının artacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments