Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada yakınını çok hasta görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının hastalandığını görmek yeni bir yola gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet eder.

Rüyada yakınlarını hasta görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına işaret eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek en küçük sorunda parlayacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments