Rüyada bi yakınını hamile görmek

Rüyada bi yakınını hamile görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, dünya mallarının çoğalacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi yakınını hamile gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada bir yakını hamile görmek kısmetlerin çoğalacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi yakınını hamile görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Rüyada yakın birini hamile görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakınını hamile görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınından birini hamile görmek sorunların sürekli artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments