Rüyada yakaya iğne takmak

Rüyada yakaya iğne takmak işsiz ise işe gireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada yakaya iğne takmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yakaya iğne takmak iyileşeceğine, toparlanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaka iğnesi görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakaya çiçek takmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada yakaya broş takmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaka takmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet eder.

Rüyada yakaya altın takmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne takmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toplu iğne takmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments