Rüyada yakaya altın takmak

Rüyada yakaya altın takmak edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakaya altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yakaya altın takmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş için gurbete gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaka takmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada yakaya çiçek takmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada yakaya iğne takmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada yakaya broş takmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın zincir takmak sorunların tek kalemde silineceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada altın altın bilezik takmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada altın almak takmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments