Rüyada yakaya broş takmak

Rüyada yakaya broş takmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işarettir.

Rüyada yakaya broş takmak gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada yakaya broş takmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada broş takmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada broş almak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada inci broş görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada broş görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş broş görmek işlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına işarettir.

Rüyada pırlanta broş görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek broş görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments