Rüyada yaka takmak

Rüyada yaka takmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, hoşgörülü biri olunacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaka takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada yakaya altın takmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada yakaya çiçek takmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulur.

Rüyada yaka takmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yakaya iğne takmak hayallerinin yıkılacağına, hanesinin bollukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada yakaya broş takmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada yakan top oynamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yakasına yapışmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla yakalanmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, pişman olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments