Rüyada yaka iğnesi görmek

Rüyada yaka iğnesi görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yaka iğnesi gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada yaka iğnesi görmek daha çok iş yapacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada yakaya iğne takmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, keyfin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin yakalayıp bırakmak maddi anlamda zayıflayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası dikmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaka silkmek allah’a dua edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada yakalanmaktan korkmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla yakalanmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet eder.

Rüyada yakar top oynadığını görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments