Rüyada yaka silkmek

Rüyada yaka silkmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaka silkmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaka silkmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret eder.

Rüyada soba borusu silkmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin silkmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Rüyada dut silkmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada halı silkmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröriste yakalanmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada sigara yakalatmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp yemek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments